Verschillende soorten afwerkingen

Wij kunnen uw keuken behandelen met lakbewerkingen van diverse soorten materialen zoals hout, MDF, kunststof en metaal. Deze materialen kunnen we, zowel gebruikt en nieuw, voorzien van een kwalitatief hoogstaande lakafwerking. Deze (lak)afwerkingen zijn er in diverse soorten zijdeglans, hoogglans, beits en patine, effecten en structuren. De mogelijkheden zijn oneindig.

De kwaliteitslakken die we bij BVDL-Spuiterij gebruiken voldoen ten alle tijden aan de gestelde Europese DIN/NEN normen, daar waar mogelijk werken we met de meest milieuvriendelijke lakken die er binnen het programma te verkrijgen zijn.

Zijdeglans
Voor een zijdeglansafwerking van MDF, metaal, kunststof en houtsoorten zoals beuken en eiken, gebruiken wij alléén kwalitatief hoogwaardige tweecomponentenlakken. In vrijwel elke gewenste kleur en vakkundig aangebracht in onze hypermoderne spuiterij. Ook voor speciale effecten, structuren of motieven draaien wij onze hand niet om. Voor een onberispelijk en perfect afgewerkt eindresultaat in zijdeglans is BVDL-Spuiterij uw veelzijdige partner.

Hoogglans
U kunt kiezen voor industrie- en autohoogglans, dit in werkelijk alle denkbare kleuren. Het verzoek om uw keuken op te fleuren met bijzondere effecten en structuren willigen wij graag in. De speciale polijstbehandeling vormt steevast de finishing touch voor een letterlijk schitterend resultaat.

Beitsen en patineren
Beits en patine geven houten kastjes een ander gezicht, terwijl de natuurlijke structuur en het karakter van het hout behouden blijven. BVDL-Spuiterij  maakt gebruik van een breed scala aan houtbeitsen en patines, waarmee de meest uiteenlopende kleuren en effecten kunnen worden gecreëerd.  Houtnerven en poriën kunnen zo gespoten worden zoals u het wenst. Als laatste zal er als finishing touch een blanke, glanzende of matte lak aangebracht worden.  Wij zijn pas tevreden als u het bent!

Meer informatie? Neem gerust even contact met ons op!

Contact

BVDL Spuiterij

Bert van de Lockant

Torenstraat 15
5438 AN Gassel
T (06) 82 86 83 53
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor alle oppervlakten hebben wij een oplossing. Hout, MDF, kunststof of metaal? Bij ons kan het!

 

 

Wij kunnen elke gewenste kleur leveren, in iedere glansgraad!

 


Uw lakwerk is onze zorg! Wij zijn pas tevreden als u dat bent!